#

Правоохоронці Київщини затримали підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої (ВІДЕО)

13.01.2020 08:59
Правоохоронці Київщини затримали підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої (ВІДЕО)
Аміна Акуєва

Стало відомо, що прокуратура Київської області спільно з ГУ НП в Київській області затримали підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українська Правда".

Завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області спіймала виконавців зухвалого вбивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва

На рахунку злочинців є ще два замовні вбивства, що вчинені у вересні 2016 року та у січні 2019 року, які також розкрито.

На даний час слідчі дії тривають, здійснюються заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників.

Разом з тим, глава МВС Арсен Аваков оприлюднив фото і відео затримання одного з підозрюваних. Він також повідомив, що ДНК затриманого збіглося з ДНК на зброї, знайденій на місці злочину.

"Сьогодні Нацполіція затримала групу кілерів, обґрунтовано підозрюваних у ряді убивств, і в тому числі – в убивстві Аміни. ДНК затриманого збіглося з ДНК на покинутій на місці злочину зброї. Йдуть слідчі дії", - зазначає Аваков.

Пізніше голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що до складу злочинної групи загалом входило сім осіб, частину із них за підозрою в двох вбивствах затримали у вересні 2019 року, а в неділю затримали організатора вбивства Окуєвої.

У вересні дану групу осіб затримали за підозрою в причетності до вбивства директора компанії "Caparol", що сталося у вересені 2016 року в с. Крушинка Васильківського району, а також до вбивства начальника відділу реклами Київського метрополітену в січні 2019 року.

Також нагадаємо, що в столиці під час розпиття алкогольних напоїв між знайомими сталася бійка, у ході якої один із них отримав множинні забійні рани голови, вбивці з Київщини загрожує до восьми років тюрми.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: