#

Правоохоронці затримали групу нелегалів під Києвом (ФОТО)

08.04.2019 15:22
Правоохоронці затримали групу нелегалів під Києвом (ФОТО)
Під Києвоз затримали нелегалів

Сьогодні, 8 квітня, у поліції Київщини повідомили про затримання вісьмох нелегалів, які займалися фасуванням овочів на ринку "Столичний"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"Оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з дільничними офіцерами та бійцями спецпідрозділу поліції Київщини під час відпрацювання Києво-Святошинського району виявили групу нелегальних мігрантів з Республіки Азербайджан та Грузії", - повідомили у відомстві.

Також зазначено, що восьмеро чоловіків, від 21 до 52-річного віку, проживали на території країни незаконно. Працювали нелегали у підпільному цеху ринку «Столичний», де розфасовували фрукти та овочі.

За повідомленням правоохоронців, порушників притягнуто до адміністративної  відповідальності за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП. Двом особам скорочено строк перебування на території України, іншим -  винесено рішення про примусове повернення з території країни.

Поліція нагадує, що на території області тривають профілактичні заходи під умовною назвою "Мігрант". Мета операції – запобігання та протидія нелегальній міграції, перевірка дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування в Україні.

Нагадаємо, що 4 квітня, у селі Шевченкове Києво-Святошинського району затримали зловмисників, які викрали гіроскутер, ноутбуки та інші ґаджети в приватному будинку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: