#

Правоохоронці затримали викрадача-втікача з Фастова

17.10.2019 08:21
Правоохоронці затримали викрадача-втікача з Фастова
Фото втікача

Сьогодні уночі, 17 жовтня, правоохоронці затримали чоловіка, який викрав мобільний телефон у товариша, а згодом втік з-під варти і переховувався від працівників поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Працівники кримінальної поліції розробили комбінації та вирахували можливі місця переховування нападника. Як результат, оперативники упродовж двох діб затримали зловмисника на Житомирщині. Там молодик переховувався на території закинутої ферми, де працював раніше.

Втікача доставлено до Фастівського відділення поліції. Наразі його опитують слідчі. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за  ч. 1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) ККУ. Санкція статті передбачає ув’язнення до п’яти років.  

Також за фактом втечі зловмисника з-під варти проводиться внутрішнє службове розслідування відносно осіб, які допустила прорахунки у роботі, вони відсторонені від виконання функціональних обов’язків.

Нагадаємо, що 27-річний житель села Кожанка Фастівського району протягом двох діб розшукувався правоохоронцями за крадіжку і втечу з-під варти.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: