#

Правоохоронці Броварського відділу поліції затримали трьох крадіїв (ФОТО)

11.09.2020 12:10
Правоохоронці Броварського відділу поліції затримали трьох крадіїв (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Броварах правоохоронці затримали трьох крадіїв за фактами крадіжок товарів із магазину та викрадення мобільного телефону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали 39-річного чоловіка. Встановлено, що зловмисник раніше вже був засуджений за вчинення майнових злочинів та переховувався від правосуддя, оскільки з початку року Броварським міськрайонним судом був підписаний обвинувальний акт за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та змінено кваліфікацію злочину на ч. 2. ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також, за вчинення крадіжок поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України ще двох чоловіків віком 32 та 35 років. Зловмисники вже мали проблеми із законом.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 та ч. 2. ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжних заходів. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що 10 вересня правоохоронці затримали двох мешканців Києва, які в Броварах у липні цього року викрали автомобіль Nissan з-під будинку власника.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: