#

Правоохоронці Київщини затримали двох наркоділків (ФОТО)

02.06.2020 17:20
Правоохоронці Київщини затримали двох наркоділків (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 2 червня, у Білій Церкві правоохоронці затримали місцеву жительку за збут метадону, а співробітники поліції Миронівщини оголосили молодику про підозру в торгівлі канабісом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Зауважимо, що 41-річна жителька Білої Церкви організувала власний наркобізнес. Зловмисниця займалася розповсюдженням забороненої наркотичної речовини – метадону, методом закладок на території міста.

Під час санкціонованого обшуку в оселі жінки, слідчі поліції вилучили 29 пакетиків та згортків із метадоном, вагою 200 грамів, а також банківські картки та мобільні телефони, які використовувалися у наркоторгівлі. Зауважимо, що в минулому порушниця вже мали проблеми із законом за аналогічні злочини.

Аналогічний злочин викрили працівники Миронівського відділу поліції. У селі Вікторівка правоохоронці затримали 25-річний місцевий жителя, який продавав канабіс. Молодику оголошено про підозру. Наразі йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що індустріальний парк "Біла Церква" затвердив план розвитку, в якому має намір залучити 250 мільйонів доларів інвестицій до 2026 року.




Читати "Моя Київщина" у Facebook