#

Правоохоронці затримали серйозних "наркоділків" із Васильківщини (ФОТО)

22.05.2020 16:07
Правоохоронці затримали серйозних "наркоділків" із Васильківщини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 травня, поліцейські затримали шістьох жителів Васильківщини, які виготовляли амфетамін у двох нарколабораторіях та активно його розповсюджували на території столичної області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто зауважити, що поліцейські ліквідували дві нарколабораторії, які функціонували на Васильківщині та Фастівщині. Окрім цього, правоохоронці провели сім оперативних закупівель та 16 санкціонованих обшуків.

Таким чином було вилучено різноманітне обладнання, прекурсори для виготовлення амфетаміну, вилучили 3 кг амфітаміну, за який на "чорному ринку" готові віддати 600 тис грн.

Ба більше, удома в наркобізнесменів вилучили велику кількість набоїв, вибухівку, гранати, зброю, гроші, мобільні телефони та чотири автівки, на яких пересувались зловмисники.

Наразі правоохоронці звернуться до суду з клопотанням про обрання затриманим чоловікам запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що правоохоронці повідомили про підозру організатору замовного вбивства біля селища Глеваха Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва.





Читати "Моя Київщина" у Telegram