#

Предстаники уряду Королівства Нідерландів відвідали Київщину

23.08.2022 09:10
Предстаники уряду Королівства Нідерландів відвідали Київщину
Фото з місця події

Учора, 22 серпня, до Київщини приїхала делегація представників уряду Королівства Нідерландів у складі Міністерки оборони Кайси Оллонґрен і Міністерки зовнішньої торгівлі та співпраці заради розвитку Лісьє Схрейнемахер

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Гості побували в деокупованих населених пунктах Київщини. В Ірпені вони відвідали зруйнований загарбниками Будинок культури та «цвинтар» цивільних автомобілів, які російські військові розстрілювали під час евакуації мирного населення.

Під час візиту їм розповіли про хід розмінування територій Київщини та про дні боїв та евакуації. Гості пообіцяли продовжити надавати допомогу цивільному населенню та українським військовим.

Заступник голови Київської ОВА Олег Торкунов сказав:

Ми вдячні представникам уряду Нідерландів, які прибули до Київської області. Для нас дуже важливо, щоб політики європейських держав побачили воєнні злочини росії особисто. Світ має знати правду, що відбувається сьогодні в Україні. Відновлюючи Київщину, ми розраховуємо на співробітництво з нашими партнерами, в тому числі і з Нідерландів.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я України пояснило громадянам, як правильно проводити йодну профілактику у разі радіаційної аварії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram