#

Представники дев’яти країн підтвердили участь в бучанському музичному фестивалі

08.06.2021 15:55
Представники дев’яти країн підтвердили участь в бучанському музичному фестивалі
Фото з мережі Інтернет

У бучанському міжнародному музичному фестивалі О-FEST, який відбудеться 26-27 червня, візьмуть участь представники дев’яти країн світу

Вони виступатимуть у літньому театрі міського парку та на сцені Національної оперети України. Участь у події цьогоріч підтвердили такі країни: Азербайджан, Білорусь, Грузія, Іран, Казахстан, Китай, Литва, Молдова, Словенія.

Знайомимося з учасниками: Газал Сафарі (Іран), Євген Шагаров (Казахстан), Тімофті Іон (Молдова), Лукас Сомоза Остерц (Словенія), Габріеле Букіне (Литва), Наталія Дерентьєва (Білорусь). За вісім років свого існування до О-FESTу  долучилось 30 країн та 113 іноземних вокалістів.

Цього року у програмі фестивалю будуть презентовані класичні твори, звучатиме джаз, поп-рок, сучасна електронна музика та багато інших музичних жанрових варіацій.

Також на гостей чекають незвичні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буффонади, імерсивний квест. На локаціях фесту пройдуть авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, будуть експонуватися сучасні арт-проєкти та художні виставки, дитячі розважальні програми тощо.

Нагадаємо, що 4 червня, у полі біля хутора Михайлівського, що на Бородянщині в Бучанському районі Київської області, невідомі розкидали рештки тварин та їх екскременти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: