#

Премії вдвічі більші за оклад: яку зарплату отримує керівництво Славутицької ОТГ (ФОТО)

25.08.2022 20:00
Премії вдвічі більші за оклад: яку зарплату отримує керівництво Славутицької ОТГ (ФОТО)
Юрій Фомічев

"Моя Київщина" подала запит про доходи керівництва Славутицької громади у складі мера, його заступників та секретаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Згідно з відповіддю, яку отримало видання, міський голова Юрій Фомічев за п'ять місяців війни заробив 400 тис грн. За такий же період у 2021 році він отримав 533 тис. грн. У березні-липні 2022 зарплата мера складала в середньому 67,5 тис грн, окрім червня, коли становила 130 тис грн разом із виплатами на оздоровлення. Варто зазначити, що виплати премій щомісяця перевищували посадовий оклад більш ніж удвічі.

Що стосується першого заступника міського голови Віктора Шевченка, то він за період війни заробив майже 389 тис. грн. За ці ж п'ять місяців у 2021 році його дохід склав близько 324 тис. грн. Шевченко також отримує великі премії та надбавки, що перевищують його посадовий оклад.

Заступник міського голови Олександр Линкевич під час війни отримав 258 тис. грн доходу. У березні-липні 2021 року його заробіток складав 241 тис. грн. Премії Линкевича не набагато більші за його оклад, перевищують його приблизно на 1 тис. грн.

Секретарка міської ради Наталія Гантімурова має дещо більший дохід. За п'ять місяців війни вона отримала 270 тис. грн, а за той же період у 2021 році - всього 191 тис. грн. Секретарка міськради, як і все інше керівництво, щомісяця отримує премії та надбавки. Також кожен із зазначених посадовці отримав хоча б одну виплату на оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" надіслала запит до Димерської селищної ради та дізналася, яку заплату має очільник громади, його заступники та секретар.





Читати "Моя Київщина" у Telegram