#

Прессекретар мера Бучі попіарилася за рахунок дітей з інвалідністю (ФОТО)

19.12.2020 17:20
Прессекретар мера Бучі попіарилася за рахунок дітей з інвалідністю (ФОТО)
Вікторія Ляховець

У Бучі батьки школярів проявили ініціативу привітати дітей з інвалідністю з днем Миколая, проте на цьому вирішили попіарилася деякі чиновники

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Сергія Урбана у Faсebook.

Свій допис автор починає з того, що просить вибачення у школярів та в їх батьків за непорозуміння, яке сталося з невідомих причин.

До мене звернулися школярі та їх батьки з проханням допомогти організувати привітання, для діток з інвалідністю. Для цього зібрали велику суму грошей, купили багато шоколаду та фруктів. Кілька днів тому школярі, батьки та класний керівник зібралися біля центральної ялинки з дітьми, яких вони привітали і подарували дуже багато теплих емоцій, - пише чоловік.

За його словами все начебто було добре, поки їх не помітила Вікторія Ляховець, котра є прессекретарем Бучанської міської ради. Вона сфотографувала дітей на камеру свого телефону, а вже на наступний день на офіційній сторінці Бучанської міської ради був викладений пост із фото та текстом, де було зазначено, що діти дякують за подарунки меру міста Анатолію Федоруку.

Мені не було, що відповісти батькам, тому і пишу дану публікацію зі своїми офіційними вибаченнями. Адже якби я був там в той день фізично, то не допустив би всього цього! – наголошує Сергій Урбан.

Нагадаємо, що на початку 2019 року завідувач відділом пресслужби Бучанської міськради Вікторія Ляховець похизувалася у мережі фотографіями з відпочинку на Мальдівах.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: