#

Пресслужбу поліції Київщини очолила Юлія Жуховська

06.11.2023 20:00
Пресслужбу поліції Київщини очолила Юлія Жуховська
Фото з місця події

Юлія Жуховська, яка раніше працювала в ІА "Погляд", очолила пресслужбу поліції Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За які заслуги призначили Жуковську не повідомляється.

Наразі її сторінка у мережі ФБ закрита, що є доволі дивним для публічної людини, якою вона вже є.

На сьогодні про нову очільницю комунікаторів Київщини відомо небагато: Юлія Жуховська родом із Донеччини,у 2012 році закінчила Донецький національний університет імені Василя Стуса за фахом журналіста. За рік після цього продовжила навчання у тому ж виші за спеціальністю "Фінанси і кредит".

З початку російської агресії переїхала до пристоличного регіону, зараз мешкає у Бучі.

Кілька років працювала в "Погляді" .Ймовірно, на посаду її міг запросити нинішній заступник начальника - полковник Олег Петренко . . . Раніше він очолював Ірпінський відділ поліції, з "Поглядом" має тісні контакти.

Нагадаємо, що у 2022 році власник ІА "Погляд" Олексій Зіневич визнав, що його агенція розповсюджувала недостовірну інформацію.

Це він підтвердив у листі до виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства Юстиції. Разом із тим стало відомо, що ІА "Погляд" ввела в оману виконавчу службу щодо виконання рішення суду.

Зіневич повідомив, що інформаційна агенція публічно спростувала неправдиву інформацію, яку раніше поширила. Цим він підтвердив, що його компанія продукує та розповсюджує фейки.

На виконання рішення Ірпінського міського суду від 22.10.2020 року, повідомляю, що відео зі спростуванням на сайті компанії та у мережі фейсбук було опубліковане

— зазначали у документі, який журналістам надали джерела у виконавчій службі.

Також у листі до виконавчої служби Зіневич повідомив, що ІА "Погляд" сплатила штраф за несвоєчасне виконання рішення суду та вимагав закриття цієї справи виконавчою службою.

Однак, інформації зі спростуванням недостовірної інформації, яку розповсюдив "Погляд" ні на офіційному сайті компанії, ні на її Youtube-каналі, ані на Фейсбук-сторінці "Погляду" немає. Отже, можна припустити, що Олексій Зіневич ввів в оману представників виконавчої служби, надавши їм фальшиві докази спростування.

Нагадаємо, що моїх рідних тероризує телеканал "Погляд", - голова ірпінської Ради учасників АТО.

Читати "Моя Київщина" у Facebook