#

Президент Порошенко: на Київщині запустили інноваційний проект, про який раніше і мріяти не могли (ВІДЕО)

20.06.2018 08:24
Президент Порошенко: на Київщині запустили інноваційний проект, про який раніше і мріяти не могли (ВІДЕО)

У Київській області запустили програму «Увага.ua», інтерактивна карта, з точною локалізацією проблем, які вирішуються в онлайн-режимі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" про це президент Петро Порошенко заявив під час участі в «Українському муніципальному форумі».

За його словами, у країні зараз активно впроваджуються інноваційні методи впливу людей на органи самоврядування у вигляді зворотного зв'язку.

«Хочу навести приклад: на Київщині щойно запустили програму "Увага.ua". Це програмний інструмент, інтерактивна карта, з точною локалізацією проблем і чітким визначенням конкретної посадової особи, яка відповідає за їх рішення. Не треба чекати, не треба давати роки на виправлення. Одразу ж, миттєво. Ми знаємо, де точка проблем, перевірити, спільно об'єднатися і цю проблему вирішити», - сказав він.

«Уявіть собі, що кожен громадянин зі свого мобільного телефону фактично в один дотик отримує можливість повідомити про актуальну проблему. І не тільки повідомити, а ще й зможе активно відстежувати динаміку її вирішення, розуміючи, хто персонально несе відповідальність за її вирішення. Слухайте, ми ще 2 роки тому про це мріяти не могли!», - заявив Петро Порошенко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: