#

Президент Зеленський призначив нового голову Тетіївської РДА

01.02.2020 16:38
 Президент Зеленський призначив нового голову Тетіївської РДА
Надія Дячук

Учора, 31 січня, стало відомо, що президент Володимир Зеленський призначив на посаду голови Тетіївської РДА Надію Дячук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на офіційне інтернет-представництво президента України.

"Призначити Дячук Надію Анатоліївну головою Тетіївської районної державної адміністрації Київської області", - зазначається у повідомленні.

Довідоково: Надія Дячук народилася 7 червня 1978 року в місті Тетієві. У 2000 році закінчила факультет бібліотекознавства та бібліографії Київського національного університету культури і  мистецтв за спеціальністю бібліотекар-бібліограф. 

У 2001 році  закінчила факультет правознавства Київської Міжрегіональної Академії управління персоналом за спеціальністю юрист.

Трудову діяльність розпочала у 2001 році начальником юридичного відділу апарату Тетіївської районної державної адміністрації.

З 2015 по 2016 рік була начальником відділу Держгеокадастру у Тетіївському районі. 20 грудня 2016 року була призначена на посаду заступника голови Тетіївської районної державної адміністрації

Також нагадаємо, що вчителька хімії КЗ "Тетіївський освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3" Оксана Власенко стала лауреаткою всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2020"

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: