#

При в'їзді до столиці проводитимуть температурний скринінг (ФОТО)

05.04.2020 06:12
При в'їзді до столиці проводитимуть температурний скринінг (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що всім водіям та пасажирам обов'язково вимірюватимуть температуру при в'їзді на територію Києва на контрольно-пропускному пункті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Київську міську державну адміністрацію.

"Із понеділка, 6 квітня, у столиці, як і в інших містах України, почнуть діяти нові обмеження, затверджені постановою Уряду №211. Також міська влада затвердила новий перелік заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої коронавірусної хвороби COVID-19", - повідомляє керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Микола Поворозник.

Варто зауважити, що громадян, із ознаками респіраторних захворювань, взагалі не допускатимуть у столицю. Виключення будуть тільки для тих українців, які направленні на обсервацію, госпіталізацію або самоізоляцію до Києва. Їм також заборонено самостійно виїжджати зі столиці. 

До того ж, термометрію можуть проводити у закладах продовольчої торгівлі. Людей із ознаками ГРЗ не допускатимуть в магазини.  Ба більше, заклади продовольчої торгівлі та громадського харчування мають забезпечити достатньою кількістю одноразових серветок на столах обслуговування та під час видачі меню на виніс та надати можливість використання антисептиків для відвідувачів.

Зауважимо, що наразі продавати дозволено лише фасовані продукти та продукти в упаковці виробника, напої в герметично закритих виробником ємностях.

Нагадаємо, що невідомі обабіч Новообухівської траси підпалили траву, що призвело до серйозної пожежі.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: