#

Прикордонник-боксер здобув чергову перемогу в Стамбулі (ФОТО)

02.09.2020 16:40
Прикордонник-боксер здобув чергову перемогу в Стамбулі (ФОТО)
Фото з місця події

Наприкінці серпня 24-річний Денис Шевченко, боксер-прикордонник, виграв бій під час матчевої зустрічі, що проходила в Стамбулі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Хлопець п'ять років свого життя присвятив захисту кордонів рідної країни. Наразі Денис забезпечує правопорядок у пункті пропуску "Бориспіль" у групі силової підтримки. Сталевий характер і козацька воля допомагає хлопцю бути першим як на службі, так і в поєдинках.

Зазначимо, що Денис здобув перемогу нокаутом у другому раунді. До слова, Денис Шевченко вісім років професійно займається боксом. Зараз хлопець кандидат у майстри спорту, проте на цьому зупинятися не збирається. Наразі Денис провів вже більше 100 боїв, а близько 60 нагород прикордонника лише підтверджують без перебільшення його великий потенціал.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" помітили пасажирку, яка, порушивши правила, вийшла з літака під час посадки через аварійні двері.



Читати "Моя Київщина" у Telegram