#

Пристолична ОТГ хоче залучити для розвитку кошти ЄБРР

04.07.2021 13:30
Пристолична ОТГ хоче залучити для розвитку кошти ЄБРР
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Пристоличний сільський голова Микола Каськів запропонував депутатам звернутися до Київської обласної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

У повідомленні зауважується, що мета офіційного звернення до КОР – можливість залучення кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на реалізацію проєкту "Нове будівництво каналізаційної насосної станції по вул. Броварська, 14 в селі Проліски з напірними каналізаційними колекторами".

Зазначалося, що гарантом співпраці між сільською радою і ЄБРР може виступати Київська обласна рада.

Микола Каськів зазначив:

Залучення коштів ЄБРР для нашої громади дуже важливе і ми спробуємо це зробити, заручившись підтримкою КОР.  Давайте скористаємося такою можливістю. Ми стукаємо в усі двері, адже будівництво КНС у Пролісках – це вирішення екологічної проблеми регіону. На території Пристоличної сільської ради сьогодні будується кілька соціальних об’єктів, це велике навантаження на місцевий бюджет. Тому підтримка ЄБРР була б доречною.

Йшлося, що банк надає безповоротну фінансову допомогу на реалізацію об’єктів різного ступеня складності по всій Україні.

Депутати підтримали ідею звернутися до КОР із офіційним листом.

Нагадаємо, що 30 червня депутати Пристоличної громади проголосували за виділення коштів на виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо реконструкції будівлі Інформаційно-обчислювального центру.

Читати "Моя Київщина" у Facebook