#

Проект зі Славутича переміг на конкурсі "Малі міста – великі враження" (ФОТО)

20.07.2019 12:39
Проект зі Славутича переміг на конкурсі "Малі міста – великі враження" (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що проект арт-резиденції "Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича" переміг на всеукраїнському конкурсі "Малі міста – великі враження"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Славутицьку міську раду.

У 2018 році Міністерство культури України започаткувало культурно-мистецьких конкурс "Малі міста – великі враження". Одним із переможців першого конкурсу став міжнародний фестиваль кіно та урбаністики "86".

У цьому році від міста Славутич подали на конкурс проект "Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича" за ідеї художника Юрія Расіна.

Цей проект після відбору експертною радою, оцінки та захисту переміг у конкурсі "Малі міста – великі враження", який реалізуються у 2019 році на умовах співфінансування з державного бюджету.

Новий проект передбачає створення у Славутичі арт-резиденції, проведення урочистої церемонії, виставки, майстер-класів, екскурсій, концерту органної музики, тематичного семінару з розвитку туристичної дестинації "Славутич – Чорнобиль", конкурсу дитячого малюнку, благодійного аукціону картин, кінопоказів, виїзного пленеру у Чорнобильську зону відчуження.

Арт-резиденція "Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича" дозволить залучити сучасних митців-сюрреалістів до переосмислення унікальної історії, ландшафту та архітектури Славутича. Проект планують реалізувати восени.

Також нагадаємо, що 27 липня, в Ірпені відбудеться поетичний конкурс, де суддями будуть глядачі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: