#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше лютого

31.01.2020 18:13
Прогноз погоди для жителів Київщини на 1-ше лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 1 лютого весь день буде йти сніг з дощем. Температура повітря коливатиметься в межах 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Вітер південно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий туман та ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря становитиме 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) за вікном пануватиме осіння погода: дощ та хмарно. Стовпчики термометрів покажуть +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +5⁰…+6⁰.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме 0⁰…+1⁰ вночі та +4⁰…+5⁰ вдень. Вітер південно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду. Дощ. Очікується туман.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде йти дощ, а ртутні термометри за вікном покажуть +3⁰…+4⁰ вдень та +1⁰…+2⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.     

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) очікується схожа синоптична ситуація: хмарно та дощ. Вітер південно-західний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰.

У Києві хмарно та дощ. Температура повітря  за вікном буде +4⁰…+5⁰ вдень та +1⁰…+2⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: