#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те лютого

09.02.2020 18:10
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 10 лютого прогнозується хмарна погода з опадами у вигляді снігу. Температура приземного шару атмосфери буде -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Вітер південний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий туман, а на дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) теплий фронт принесе хмарну погоду. Температура повітря становитиме -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Сніг.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) пронозується потепління. Стовпчики термометрів покажуть -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +5⁰…+6⁰. Очікуються опади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме -6⁰…-4⁰ вночі та +4⁰…+5⁰ вдень. Вітер південний з швидкістю 3-4 метрів за секунду. Сніг.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде йти мокрий сніг, а ртутні термометри за вікном покажуть -6⁰…-4⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -5⁰…-4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰.

У Києві хмарно та прохолодно. Температура повітря буде +4⁰…+5⁰ вдень та -5⁰…-4⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: