#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те березня

10.03.2020 18:39
Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те березня

На Київщині 11 березня буде хмарним та прохолодним. Протягом дня можливий слабкий дощ. У цей день температура навколишнього середовища коливатиметься в межах +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +10⁰…+12⁰. Вітер західний із поривами до 4 метрів за секунду. Вранці очікується слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) хмарна середа не принесе гарного настрою, а температурні показники які вдень досягнуть +12⁰, а вночі будуть +2⁰, змусять одягнутися тепліше. Можливий дощ.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також прогнозуються опади. Пориви вітру до 3 метрів за секунду, а температура повітря буде +1⁰…+2⁰ вночі та +10⁰…+12⁰ вдень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +1⁰…+2⁰ вночі та +10⁰…+11⁰ вдень. Вітер західний із поривами до 4 метрів за секунду. Очікується дощ.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується мілкий дощ, температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +9⁰…+11⁰ вдень та +1⁰…+3⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Туман.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +9⁰…+10⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: