#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге березня

01.03.2020 18:29
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге березня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у понеділок прогнозується похмура та дощова погода. Вітер південний з поривами до 4 метрів за секунду. Температура газової оболонки атмосфери на рівні двох метрів буде межах +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +6⁰…+8⁰. Вранці можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стоятиме прохолодна та похмура погода Температура повітря становитиме +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +6⁰…+8⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) у понеділок прогнозуються опади. Температура повітря досягне показників +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень до +6⁰…+8⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) 2 березня прогнозується хмарна погода. Температура повітря буде +2⁰…+3⁰ вночі та +6⁰…+8⁰ вдень. Вітер південний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) ртутні термометри за вікном покажуть +2⁰…+3⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Дощ. Можливий туман.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) також весь день буде хмарно. Повітря прогріється до показників +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Дощ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: