#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге лютого

01.02.2020 18:40
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 2 лютого теплий атмосферний фронт принесе значне потепління та дощ. Повітря прогріється до +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень до +7⁰…+9⁰. Вітер південно-західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці очікується туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном буде панувати хмарна та дощова погода. Температурні показники повітря коливатиметься в межах +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +7⁰…+9⁰. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) весь день буде хмарно. Прогнозуються опади. Стовпчики термометрів покажуть +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +8⁰…+9⁰.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) теплий атмосферний фронт зумовить потепління та опади. Температура повітря буде +3⁰…+4⁰ вночі та +7⁰…+9⁰ вдень. Вітер південно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вранці очікується туман. Термометри за вікном покажуть +3⁰…+4⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) також прогнозується потепління. Температура становитиме +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +7⁰…+9⁰. Дощ.

У Києві весь день буде йти дощ. Повітря прогріється до +7⁰…+9⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі. Очікується туман.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: