#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те березня

19.03.2020 18:31
Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те березня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 20 березня знову температура навколишнього середовища буде коливатиметься в межах +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +8⁰…+11⁰. Вітер південно-західний із швидкістю 3-4 метри за секунду. Протягом дня у більшості випадків буде хмарно, але можливі короткочасні прояснення.Вдень без суттєвих опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) мінливо-хмарна погода. Температурні показники приземного шару атмосфери вдень досягнуть +8⁰, а вночі будуть +2⁰…+3⁰. Вітер південно-західний із швидкістю до 4 метрів за секунду. Вдень без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вночі. Вдень можливі прояснення і без опадів, а температура та +8⁰…+10⁰ вдень. Пориви вітру до 5 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вранці можливий слабкий туман, а температура повітря коливатиметься +2⁰…+4⁰ вночі та +8⁰…+9⁰ вдень. Без суттєвих опадів. Вітер південно-західний із поривами до 5 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) час від часу із-за хмар буде визирати сонце, температурні показники газової оболонки атмосфери очікуються в межах +8⁰…+9⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі. Швидкість вітру 2-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-західний із поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +8⁰…+9⁰. Також без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: