#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 24-те квітня

23.04.2020 16:50
Прогноз погоди для жителів Київщини на 24-те квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині температурні показники повітря коливатимуться в межах +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰. Вітер західний із швидкістю 2-3 метри за секунду. Протягом дня сонячно та без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вночі буде прохолодно +3⁰…+4⁰, а вдень доволі тепло +18⁰…+20⁰. Без опадів. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без суттєвих опадів. Температура повітря +3⁰…+5⁰ вночі та +18⁰…+20⁰ вдень. Ясно.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) незважаючи на те, що в день буде тепло +18⁰…+20⁰, вночі стовпчики термометрів опустяться до +3⁰. Вітер західний із поривами до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) сухо та тепло. Температура повітря +19⁰…+20⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Швидкість вітру 2-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер західний із швидкістю до 3 метрів за секунду. Температура повітря очікується в межах +4⁰…+5⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰. Також без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook