#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те квітня

25.04.2020 17:40
Прогноз погоди для жителів Київщини на 26-те квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 26 квітня теплий атмосферний фронт у нічні години принесе опади, а вдень буде ясно. Вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря прогнозується в межах +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Вранці можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) в неділю стовпчики термометрів коливатимуться в межах +13⁰…+15⁰ вдень, а вночі вони опустяться до показників +5⁰. Вночі місцями можливий дощ та зливи.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) циклон зумовить похолодання та опади. Температура повітря буде +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Протягом дня мінлива хмарність.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря за вікном становитиме +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +13⁰…+15⁰ вдень та +3⁰…+5⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Можливий туманю

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вночі очікуються опади. Вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +12⁰…+14⁰.

Читати "Моя Київщина" у Telegram