#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме квітня

26.04.2020 12:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 27 квітня протягом дня буде ясно та без опадів. Температура приземного шару атмосфери прогнозується в межах +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Вранці очікується туман. Вітер буде мати північно-західний напрямок та швидкість 4-5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

а півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вночі буде прохолодно +3⁰…+4⁰, а вдень доволі тепло +13⁰…+15⁰. Без опадів. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без суттєвих опадів. Температура повітря +3⁰…+5⁰ вночі та +13⁰…+15⁰ вдень. Ясно.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) ртутні стовпчики термометрів вдень покажуть +13⁰…+15⁰, а вночі опустяться до +3⁰. Вітер північно-західний із поривами до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) сухо та тепло. Температура повітря +13⁰…+15⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Швидкість вітру 2-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний з швидкістю до 3 метрів за секунду. Температура повітря очікується в проміжках +4⁰…+5⁰ вночі, а вдень +13⁰…+15⁰. Також без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook