#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме лютого

27.02.2020 19:01
Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у п`ятницю знову очікується різка зміна погоди. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Температура газової оболонки атмосфери на рівні двох метрів буде межах -2⁰…-1⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Протягом дня без опадів. На дорогах ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стоятиме прохолодна та сонячна погода Температура повітря становитиме -2⁰…0⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) у п`ятницю також буде без опадів. Температура повітря досягне показників -2⁰…0⁰ вночі, а вдень до +5⁰…+6⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) 28 лютого прогнозується сонячна погода. Температура повітря буде -2⁰…-1⁰ вночі та +4⁰…+5⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) ртутні термометри за вікном покажуть -2⁰…0⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Без опадів. Сонячно. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) також весь день світитиме сонце, яке прогріє повітря до показників -1⁰…0⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰. Без суттєвих опадів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: