#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє лютого

02.02.2020 19:01
Прогноз погоди для жителів Київщини на 3-тє лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 3 лютого холодний атмосферний фронт зумовить похолодання. Температура повітря буде становити в межах +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Вітер північно-західний з поривами до 3 метрів за секунду. Вранці очікується туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вранці прогнозується туман. Температура повітря за вікном буде становити +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень +5⁰…+6⁰. Очікується дощ.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стовпчики термометрів за вікном покажуть +2⁰…+3⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +5⁰…+6⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) холодний атмосферний фронт принесе похолодання. Температура повітря +3⁰…+4⁰ вночі та +5⁰…+6⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю 3-4 метри за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) термометри за вікном покажуть +3⁰…+4⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду. Протягом дня можливий дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря буде +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+5⁰.

У Києві протягом дня хмарно та дощ. Температура повітря становитиме +4⁰…+5⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: