#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те січня

29.01.2020 19:03
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 30 січня фронт оклюзії зумовить хмарну погоду з опадами у вигляді мокрого снігу. У цей день температура повітря за вікном коливатиметься в межах 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. Вітер західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці дороги покриються ожеледицею, можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) цілий день буде хмарно. Прогнозується мокрий сніг. Температура приземного шару атмосфери буде 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰. Вранці туман.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) четвер запам`ятається ожеледицею на дорогах та туманом, який ближче до обіду розсіється. Ртутні стовпчики термометрів покажуть 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +2⁰…+3⁰.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) максимальні пориви вітру будуть 2-3 метри за секунду. Температура повітря становитиме 0⁰…+2⁰ вночі та +2⁰…+4⁰ вдень. Вітер західний з швидкістю 3-4 метри за секунду. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікуються опади у вигляді мокрого снігу. Вдень буде прохолодно +3⁰…+4⁰ вдень, а вночі стовпчики термометрів дещо опустяться та будуть 0⁰…+1⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) поєднання холодного та теплого фронту зумовить опади у вигляді мокрого снігу та суцільну хмарніть без прояснень. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰.

У Києві весь день стоятиме прохолодна погода. Вранці тротуари та дороги покриються ожеледицею. Температура повітря буде +1⁰…+3⁰ вдень та 0⁰…+2⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: