#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше січня

30.01.2020 18:49
Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 31 січня циклон принесе хмарну погоду з опадами у вигляді мокрого снігу. Температура повітря в останній день січня буде коливатиметься в межах +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +3⁰…+4⁰. Вітер західний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий туман та ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) циклон принесе хмарну та дощову погоду. Температура повітря становитиме +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень +3⁰…+4⁰. Вранці очікується туман. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) за вікном час від часу будуть йти опади у вигляді мокрого снігу. Стовпчики термометрів покажуть +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +2⁰…+4⁰.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме 0⁰…+2⁰ вночі та +2⁰…+4⁰ вдень. Вітер західний з швидкістю 3-4 метри за секунду. Прогнозується туман.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде хмарно, а ртутні термометри за вікном покажуть +3⁰…+4⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі. Пориви вітру з західним напрямком до 3 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) очікується хмарна та волога погода. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде 0⁰…+2⁰ вночі, а вдень +2⁰…+4⁰. На дорогах ожеледиця.

У Києві весь день стоятиме хмарна погода. Температура повітря буде +3⁰…+4⁰ вдень та +1⁰…+2⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: