#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те березня

03.03.2020 18:26
Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те березня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується різке потепління. Стовпчики термометрів покажуть +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +15⁰…+17⁰. Протягом буде ясно та без суттєвих опадів. Вітер південний з поривами до 4 метрів за секунду. У ранкові години можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном пануватиме весняна погода. Повітря прогріється до показників +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень до +14⁰…+16⁰. Без опадів. Ясно.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) середа буде сонячною та теплою. Температура повітря досягне показників +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень до +15⁰…+17⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Можливий туман.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) за вікном стоятиме справжня весна. Температурні показники повітря коливатимуться в межах +2⁰…+4⁰ вночі та +15⁰…+16⁰ вдень. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде сонячно та тепло. Вранці очікується слабкий туман. Ртутні термометри за вікном покажуть +15⁰…+17⁰ вдень та +4⁰…+5⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) також прогнозується різке потепління. Весь день світитиме сонце, яке прогріє повітря до показників +16⁰…+18⁰. Без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: