#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те лютого

04.02.2020 18:52
Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 5 лютого очікується різка змінна погоди. Температура повітря коливатиметься в межах -1⁰…0⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1. Вітер північно-східний з швидкістю 2-3 метри за секунду. Протягом дня прогнозуються опади у вигляді снігу та дощу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) стоятиме хмарна погода. Температура повітря становитиме  -1⁰…0⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. На дорогах ожеледиця.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) весь день буде йти сніг. Стовпчики термометрів покажуть -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до +1⁰…+2⁰. Без опадів

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме -1⁰…+1⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. Вітер північно-східний з швидкістю 3-4 метри за секунду. Сніг.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде йти сніг та дощ, а ртутні термометри за вікном покажуть +1⁰…+2⁰ вдень та -1⁰…+1⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метри за секунду. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) прогнозується хмарна погода. Вітер північно-східний з поривами до 3 метрів за секунду. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде +1⁰…+2⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰.

У Києві прогнозуються прохолодна погода з опадами. Температура повітря буде +1⁰…+2⁰ вдень та -1⁰…1⁰ вночі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: