#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме березня

07.03.2020 18:31
Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме березня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині погіршиться погода через циклон, який прийде з півночі. Стовпчики термометрів за вікном в цей весняний день будуть коливатися в межах +3⁰…+6⁰ вночі, а вдень +9⁰…+13⁰. Вітер північний із швидкістю 3-4 метри за секунду. Протягом дня небо буде затягнуто хмарами, з яких час від часу спускатимуться опади у вигляді мілкого дощу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) прогнозується прохолодна та вітряна погода. Повітря погріється до показників +10⁰…+11⁰ вдень, а вночі вихолоне до +3⁰…+5⁰. Очікується дощ.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також очікується дощова погода, температура навколишнього середовища буде становити +2⁰…+4⁰ вночі та +11⁰…+13⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Пориви вітру до 5 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) сонце сховається за густими хмарами та піде дощ. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вночі та +10⁰…+11⁰ вдень. Вітер північний із швидкістю 4-6 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде спостерігатися схожа синоптична ситуація: температурні показники становитимуть +11⁰…+12⁰ вдень, та +3⁰…+4⁰ вночі. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду. Дощ.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) хмарно та волого. Температура повітря +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +9⁰…+12⁰. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Прогнозується дощ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: