#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те листопада

09.11.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 10 листопада ртутні стовпчики термометрів за вікном покажуть +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +7⁰…+9⁰. Вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Вранці очікується туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у вівторок прогнозується прохолодна та мінливо хмарна погода. Повітря вдень прогріється до +9⁰, а вночі вихолоне до +5⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Температура приземного шару атмосфери буде становити +3⁰…+5⁰ вночі та +7⁰…+9⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вранці очікується туман. Температура повітря досягне показників +3⁰…+5⁰ вночі та +9⁰…+10⁰ вдень. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) стовпчики термометрів за вікном покажуть +7⁰…+9⁰ вдень та +5⁰…+6⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +10⁰…+11⁰. Опади не прогнозуються.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: