#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те жовтня

09.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 10-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області в суботу на вікном  очікується мінливо хмарна погода. Вітер західний з поривами до 5 метрів за секунду. Стовпчики термометрів покажуть +9⁰…+10⁰ вночі, а вдень +18⁰…+20⁰. Протягом дня без опадів. Вранці місцями можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони)  10 жовтня повітря прогріється до +19⁰…+20⁰ вдень та до +9⁰…+10⁰ вночі. Без опадів.  Швидкість вітру до 5 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується суха погода. Температура повітря буде в цей день +9⁰…+10⁰ вночі та +19⁰…+20⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду із західним напрямком.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температурні показники повітря будуть +18⁰…+20⁰ вдень та +9⁰…+10⁰ вночі. Без опадів.  Протягом дня у більшості випадків хмарно.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) 10 жовтня вітряна та мінливо хмарна погода. Ртутні стовпчики термометрів будуть показувати +19⁰…+20⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Сухо.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у суботу погода буде теплою та хмарною. Температура повітря становитиме +9⁰…+10⁰ вночі, а вдень +19⁰…+21⁰. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: