#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те січня

10.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 11-те січня
Фото з мережі Інтернет

У понеділок на Київщині стоятиме хмарна погода без опадів. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) холодно та без суттєвих опадів. Температура повітря буде коливатися в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень прогріється до -1⁰. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) антициклон принесе прохолодну погоду. Стовпчики термометрів покажуть -4⁰…-2⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. Хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозується незначне похолодання. Температура повітря становитиме -4⁰…-2⁰ вночі та -2⁰…-1⁰ вдень. Без опадів.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також в понеділок очікується прохолодна погода. Температура повітря буде в межах -2⁰…0⁰ вдень, та -4⁰…-2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня також хмарно та прохолодно. Температурні показники повітря прогнозуються в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень -1⁰…0⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: