#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те жовтня

11.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прогнозується ясна погода. Протягом дня температура навколишнього середовища коливатиметься в межах +11⁰…+13⁰ вночі, а вдень +19⁰…+21⁰. Вітер південно-східний із поривами до 3 метрів за секунду. Вранці туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники навколишнього середовища вдень досягнуть +21⁰, а вночі будуть +10⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) пориви вітру до 3 метрів за секунду, а температура повітря буде +11⁰…+12⁰ вночі та +19⁰…+21⁰ вдень. Вранці можливий туман

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +9⁰…+11⁰ вночі та +19⁰…+21⁰ вдень. Вітер південно-східний із поривами до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) температурні показники газової оболонки атмосфери прогнозуються в межах +19⁰…+21⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-східний із поривами до 3 метрів за секунду. Температура повітря +8⁰…+9⁰ вночі, а вдень +19⁰…+21⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: