#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те січня

12.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 13-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині за вікном стоятиме хмарна погода. Температура повітря 13 січня буде коливатиметься в межах -5⁰…-3⁰ вночі, а вдень -4⁰…-2⁰. Також прогнозуються пориви вітру до 6 метрів за секунду. Очікується місцями сніг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) вночі температура приземного шару атмосфери буде -5⁰, а в день  повітря прогріється до -2⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду. Протягом дня можливий сніг.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вітер північно-східний з поривами до 4 метрів за секунду. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах -5⁰…-3⁰ вночі, а вдень дані показники будуть -3⁰…-2⁰.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме -4⁰…-3⁰ вночі та +2⁰…+3⁰ вдень. Вітер північно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде переважно хмарно, а ртутні термометри за вікном покажуть -4⁰…-2⁰ вдень та -5⁰…-3⁰ вночі. Пориви вітру до 5 метрів за секунду. Прогнозується сніг.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) очікується схожа синоптична ситуація: хмарно та сніг. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -5⁰…-4⁰ вночі, а вдень -3⁰…-2⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: