#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те жовтня

13.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 14-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці 14 жовтня температура повітря буде в межах +17⁰…+19⁰ вдень, а вночі становитиме +10⁰…+12⁰. Вітер південно-східний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня прогнозується мінлива хмарність. Опади не очікуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери становитимуть +17⁰…+19⁰ вдень та +10⁰…+11⁰ вночі. Без опадів. Пориви вітру до 5 метрів за секунду. Вранці можливий слабкий туман.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) потягом дня очікується мінлива хмарність. Ртутні стовпчики термометрів покажуть +8⁰…+10⁰ вночі та +17⁰…+19⁰ вдень. Вітер матиме південно-східний напрямок із швидкістю до 5 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) опади не прогнозуються. Температура повітря буде +17⁰…+19⁰ вдень, а вночі ці показники становитимуть +8⁰…+10⁰ вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде стояти мінлива хмарність. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із південно-східним напрямком. Температура повітря коливатиметься в межах +17⁰…+19⁰ вдень та +9⁰…+10⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-східний із поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде +10⁰…+13⁰ вночі, а вдень +17⁰…+19⁰. Протягом дня ясно.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: