#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те грудня

15.12.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині пориви вітру будуть до 5 метрів за секунду. Температура повітря становитиме 0⁰…+1⁰ вдень, а вночі стовпчики термометрів покажуть -2⁰…0⁰, тому у ранкові години можлива ожеледиця. Протягом дня хмарно. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) також без суттєвих опадів, але хмарно. Температура повітря буде -2⁰…0⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. На дорогах ожеледиця.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) стоятиме мінлива хмарність. Температура повітря досягне показників -2⁰…0⁰ вночі, а вдень коливатиметься в межах 0⁰…+1⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Стовпчики термометрів покажуть -2⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде хмарно. Газова оболонка землі прогріється до +1⁰…2⁰ вдень. Вночі температурні показники становитимуть -2⁰…0⁰. Без суттєвих опадів. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня прохолодно. Ймовірність опадів мала. Ртутні стовпчики термометрів коливатимуться в межах -1⁰…0⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: