#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те січня

15.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те січня
Фото з мережі Інтернет

Завтра стовпчики термометрів опустяться ще нижче. Таким чином вони будуть показувати -16⁰…-13⁰ вночі, а вдень -13⁰…-11⁰. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Протягом дня мінлива хмарність та без суттєвих опадів  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у суботу буде морозно. За вікном температурні показники ставитимуть -12⁰…-11⁰ вдень, а вночі -16⁰…-14⁰. Опади не прогнозуються

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також стоятиме прохолодна погода. Температура повітря буде знаходитися в межах -15⁰…-14⁰ вночі та -12⁰…-11⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) на вулицю краще не виходити, адже буде дуже холодно. Повітря охолодиться до показників -15⁰…-13⁰ вночі, а вдень буде трішки «тепліше» -11⁰…-10⁰ вдень. Вітер південно-східний.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) в суботу очікується сильний мороз, тому варто відкласти тривалі прогулянки. Температура повітря буде -11⁰…-10⁰ вдень та -14⁰…-13⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) без опадів, а в більшості випадків хмарно.  Стовпчики термометрів опустяться до -14⁰ вночі, а вдень будуть показувати -10⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: