#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те вересня

15.09.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 16-те вересня

У Київській області в середу буде триматися тепла погода. Температура повітря за вікном становитиме +13⁰…+15⁰ вночі, а вдень +25⁰…+28⁰. Вітер південно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) антициклон, який прийшов з Європи, зумовить ясну погоду.  Температура повітря коливатиметься в межах +25⁰…+27⁰ вдень  та до +11⁰…+12⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також очікується ясна та тепла погода. Температура приземного шару атмосфери буде +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень ці показники досягнуть позначок +24⁰…+26⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) у середу буде сонячно. Температура повітря становитиме +24⁰…+26⁰ вдень та +9⁰…+10⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) пориви вітру до 3 метрів за секунду. Стовпчики термометрів покажуть +24⁰…+26⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі. Протягом дня ясно.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у середу опади не прогнозуються, а температура повітря буде +9⁰…+11⁰ вночі, а вдень +24⁰…+28⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду із південно-західним напрямком.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: