#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те січня

16.01.2021 22:30
Прогноз погоди для жителів Київщини на 17-те січня
Фото з мережі Інтернет

У неділю на Київщині будуть продовжувати лютувати сильні морози, які опустять стовпчики термометрів до -21⁰…-20⁰ вночі, а вдень дані показники коливатимуться в межах -14⁰…-12⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів.  Протягом дня переважатиме ясна погода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) пориви вітру до 4 метрів за секунду. Протягом дня сонячно, а  температура повітря буде -14⁰…-12⁰ вдень, а вночі вихолоне до -22⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) прогнозується сильний мороз. Температура приземного шару атмосфери становитиме -24⁰…-23⁰ вночі та -15⁰…-14⁰ вдень. Протягом дня ясно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. За вікном температурні показники повітря будуть в межах -21⁰…-20⁰ вночі та -13⁰…-11⁰ вдень. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується мінлива хмарність. Також буде морозно. Температура повітря становитиме -12⁰…-11⁰ вдень та -20⁰…-19⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня переважатиме ясна погода. Температурні показники повітря будуть  -23⁰…-22⁰ вночі, а вдень -13⁰…-11⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: