#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те листопада

17.11.2020 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 18 листопада очікуються опади. Їх зумовить фронт оклюзії, який прийде з півночі. Температура повітря буде -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +0⁰…+2⁰. Вітер південно-східний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Протягом дня хмарно

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном буде хмарно та прохолодно. Температура повітря становитиме +0⁰…+2⁰ вдень, а вночі буде до -3⁰. Подекуди очікується сніг

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) фронт оклюзії принесе опади у вигляді мілкого снігу. Температура повітря очікується в межах -3⁰…-2⁰ вночі та 0⁰…+2⁰ вдень. Хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) небо затягнеться щільними хмарами та буде холодно. Стовпчики термометрів покажуть -3⁰…-2⁰ вночі та +0⁰…+2⁰ вдень. Вітер південно-східний із поривами до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря коливатиметься в межах 0⁰…+3⁰ вдень, та -3⁰…-1⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Прогнозується сніг.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) стоятиме зимова погода. Температурні показники повітря будуть 3⁰…-2⁰ вночі, а вдень 0⁰…+2⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: