#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те січня

17.01.2021 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 18-те січня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині морозно. Температура буде в межах -20⁰…-18⁰ вночі, а вдень -15⁰…-13⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів. Протягом дня мінлива хмарність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у понеділок очікується морозна та мінливо хмарна погода. Температура повітря буде в межах -15⁰…-13⁰ вдень, а вночі вихолоне до -20⁰. Протягом дня без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) антициклон принесе прохолодну погоду. Температура повітря  становитиме за вікном -20⁰…-18⁰ вночі та -14⁰…-13⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Місцями туман.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) без суттєвих опадів. Стовпчики термометрів будуть коливатися в межах -20⁰…-18⁰ вночі та -15⁰…-13⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря буде -15⁰…-13⁰ вдень та -20⁰…-18⁰ вночі. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температурні показники  прогнозуються в межах -20⁰…18⁰ вночі, а вдень - 14⁰…-13⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: