#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге квітня

01.04.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге квітня
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 2 квітня, на території Київщини з півночі прийде холодний фронт, який знизить температуру повітря та зумовить опади у вигляді слабкого та помірного дощу. Стовпчики термометрів будуть показувати +5⁰…+7⁰ вночі, а вдень +9⁰…+11. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) також варто очікувати похолодання. Температура повітря буде становити +9⁰…+11⁰ вдень, а вночі вихолоне до +6⁰. Протягом дня місцями варто очікувати дощ.

На півночі області (Вишгородський район) за вікном буде 2 квітня значно прохолодніше. Температурні показники повітря коливатимуться в межах +5⁰…+7⁰ вночі та +9⁰…+11⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) в п’ятницю очікується прохолодна та дощова погода. Температура повітря буде +9⁰…+11⁰ вдень та +5⁰…+7⁰ вночі. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) протягом дня хмарно та волого. Температурні показники повітря очікуються на рівні +5⁰ вночі та  +11 вдень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: