#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге травня

01.05.2020 19:30
Прогноз погоди для жителів Київщини на 2-ге травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 2 травня стоятиме тепла погода з температурними показниками повітря в межах +20⁰…+22⁰ вдень, а вночі +9⁰…+11⁰. Вітер південний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом доби місцями прогнозуються короткочасні грози та зливи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день та ніч буде панувати мінлива погода. Температура повітря становитиме +20⁰…+22⁰ вдень та +9⁰…+10⁰ вночі. Є велика ймовірність опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики за вікном покажуть +9⁰…+10⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень. Максимальні пориви вітру до 4 метрів за секунду. Очікуються грози.   

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозуються опади. Температура повітря в межах +20⁰…+22⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода. Грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду з південним напрямком. Температура повітря буде +20⁰…+22⁰ вдень та +9⁰…+11⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) є велика ймовірність опадів. Вітер південний з поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря буде +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень +20⁰…+23⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook