#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те березня

19.03.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те березня
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 20 березня, на Київщині очікується хмарна та прохолодна погода. Температура повітря буде  -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +3⁰…+5⁰. Місцями прогнозуються опади у вигляді снігу. Вітер північно-західний,  а швидкість до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони)  у суботу температура повітря буде становити +3⁰…+5⁰ вдень, а вночі вихолоне до -1⁰. Хмарно. Місцями прогнозується сніг.

На півночі області (Вишгородський район) також варто очікувати прохолодну та вітряну погоду. Температурні показники повітря будуть -1⁰…+1⁰ вночі та +3⁰…+5⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) місцями можливі опади у вигляді снігу, а температура повітря коливатиметься в межах +3⁰…+5⁰ вдень та -1⁰…+1⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони)  також варто очікувати хмарну погоду. Температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +3⁰…+5⁰. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду, а напрямок північно-західний.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: