#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те січня

19.01.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те січня
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині вдень буде тепліше -8⁰…-6⁰, а вночі температура повітря коливатиметься в межах  -20⁰…-18⁰. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів. Протягом дня ясно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) очікується мінливо хмарна погода. Температура повітря буде -8⁰…-6⁰ вдень, а вночі вихолоне до -21⁰.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вночі ясно, а вдень прогнозується мінлива хмарність. Температура повітря буде становити -20⁰…-18⁰ вночі та -8⁰…-6⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) без суттєвих опадів та морозно. Температурні показники повітря будуть - 20⁰…-18⁰ вночі та -8⁰…-6⁰ вдень. Вітер південний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна погода. Температура повітря коливатиметься в межах -8⁰…-6⁰ вдень, та -20⁰…-18⁰ вночі. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температурні показники повітря будуть -20⁰…-18⁰ вночі, а вдень -8⁰…-6⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: