#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те жовтня

19.10.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 20-те жовтня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області вівторок буде прохолодним та вітряним. Пориви вітру до 6 метрів за секунду з північно-західним напрямком. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +10⁰…+12⁰. Протягом дня мінлива хмарність, опади не прогнозуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у ранкові години можливий туман, проте протягом дня опади не прогнозуються. Температура повітря буде +10⁰…+12⁰ вдень та +12⁰…+13⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також буде прохолодно. Температура повітря становитиме +2⁰…+4⁰ вночі та +11⁰…+12⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) повітря прогріється до показників +10⁰…+12⁰ вдень, а ночі температурні показники будуть становити +2⁰…+3⁰ вночі. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) 20 жовтня стоятиме мінливо хмарна погода. Стовпчики термометрів за вікном покажуть +11⁰…+12⁰ вдень та +2⁰…+3⁰ вночі. Сухо. Можливий подекуди туман.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у вівторок пануватиме прохолодна погода. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +10⁰…+12⁰. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: